Maramureșul, oglindit în scrieri

0
52

Consiliul Județean Maramureș prin Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare vă oferă un proiect de cunoaștere și sensibilizare privind tezaurul valoros al Maramureșului descris în cărțile colecției bibliotecii.
Proiectul „Maramureșul oglindit în scrieri” este realizat cu scopul de a oferi cititorilor un serviciu online, un mod de comunicare și informare accesibil oriunde și oricui, un capitol important din bogata colecție de cărți a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare. Sub forma unei bibliografii selective, parțial adnotate, sunt aduse în atenție lucrări din cele mai diverse domenii: istorie, geografie, literatură, cultură și artă, religie, sport și altele, autorii selectați făcând parte nu numai din zona Maramureșului, ci din toată țara și chiar din afara ei.

Cărțile selectate, propuse spre lectură, sunt prezentate online, pe pagina de Facebook a bibliotecii, în fiecare zi de joi, la adresa: https://ro-ro.facebook.com/Biblioteca-Jude%C5%A3ean%C4%83-Petre-Dulfu-Baia-Mare-119139584819330/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.