Tânără accidentată pe trotinetă în Baia Mare

0
89

Miercuri seara, la ora 20.15, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Hortensiei.
La fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 54 de ani, aflată la volanul unui autoturism, ajunsă la intersecția în sens giratoriu cu strada Școlii, a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică, condusă de o tânără, de 28 de ani, din Baia Mare.
În urma impactului tânăra a suferit vătămări corporale, fapt pentru care a fost transportată la spital, însă nu a rămas internată.
Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Atenție, șoferi!
Restricții de circulație din cauza caniculei!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, până în 31 iulie, între orele 12-20, se instituie restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele Harghita, Neamț, Suceava și Botoșani.
Restricțiile de circulație sunt instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie.
Măsura este adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile (care implică și pierderea stabilității straturilor rutiere) care pot apărea pe rețeaua rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.