AMI, “O fată obișnuită”, așteaptă părerile fanilor…

0
118

“Hei, sunt o fată obișnuită/Zâmbesc mereu, mă știți, dar când nu mă vede nimeni, plâng destul de des/Ca tine, ca voi… mi-e frică să nu greșesc și am momente când mă uit la mine și nu mă mai regăsesc, nu mai văd nimic, văd doar umbră/Și tot ce mi-a rămas e un cântec și o oglindă. Doar ele ce mă mai ascultă…”, sunt versurile cu care își începe noua piesă, “O fată obișnuită”, AMI. Băimăreanca a lansat un nou videoclip ce poate fi urmărit integral pe YouTube.
“Lansez piesa asta cu emoții, fiindcă-i venită de departe, din lumea sufletului, acolo unde e mister, nesiguranță, temeri și multe întrebări la care încă stau și caut răspunsuri. Dar mai știu că la mine-n suflet e simplu, sincer și frumos. Piesa asta ar putea fi și pentru tine începutul călătoriei tale către ceea ce ești tu cu adevărat, să te regăsești și să îți croiești propriul drum după cum simți tu că ar fi potrivit pentru tine”, a relatat AMI.
Artista așteaptă gândurile și emoțiile fanilor pe YouTube. “Piesa o găsiți în întregime pe You Tube. Așadar, sper să mă primiți frumos în sufletele voastre. Vă mulțumesc că-mi sunteți inspirație și-mi dați putere să-mi continui călătoria așa cum simt”, a spus Andreea Moldovan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.