În Sighetu Marmației • Pieton accidentat, transportat la spital

0
6

Joi, la ora 17.04, polițiștii sigheteni au intervenit la un accident rutier produs la intersecția străzilor Dragoș Vodă cu Pietrosului.
La fața locului, polițiștii au constatat că o tânără, de 22 de ani, din Bocicoiu Mare, aflată la volanul unui autoturism, a surprins și accidentat un tânăr, de 20 de ani, care se afla în calitate de pieton.
În urma impactului, pietonul a fost proiectat într-un alt autoturism, care staționa pe strada Pietrosului, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii participanți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”, însă le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În Fărcașa
Conducea sub influența alcoolului

Joi seara, în jurul orei 22, polițiștii din Fărcașa au observat un autoturism care circula cu viteză excesivă din direcția localității Sârbi spre localitatea Fărcașa.
Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar conducătorul auto a oprit într-o parcare, pornind spre o societate comercială aflată în zonă, dar polițiștii l-au somat și i-au cerut să se legitimeze, fiind vorba despre un bărbat, de 49 de ani, din Baia Mare.
Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică și era incoerent în vorbire, polițiștii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, dar după mai multe încercări nereușite, acesta a refuzat să fie continuată testarea, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Medicală Fărcașa, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.