Specializare în Psihosomatica pentru Kinetoterapeuți

0
51

Kinetoterapeutul din domeniul psihosomatic este specializat în tratamentul problemelor aparatului locomotor care apar datorită stresului psihic. Este o terapie fizică în care aspectele emoționale, psihologice și sociale sunt implicate în tratament. Kinetoterapeutul cu specializare psihosomatic lucrează împreună cu alți experți, precum de medicul de familie sau psihiatrul / psihologul.
Sâmbătă, 28 august 2021, va avea loc cursul Specializare în Psihosomatică pentru kinetoterapeuți, fiind susținut pe aplicația zoom. Pentru înscriere este nevoie de o poză la dovada plății și o poză la buletin, pentru diplomă, trimise pe wikineto.ro@gmail.com. Costul acestui workshop este de 250 lei. Banii se vor depune în contul IBAN: RO68BTRLRON CRT0483877501, SC WIKINETO SMART SRL.
Pentru mai multe informații trimiteţi mail la wikineto.ro@gmail.com sau la telefon 0766.455120.
Ce vei învăța la acest workshop? 1. Principiile psihosomaticii; 2. Fundamentele sănătății mintale; 3. Activitatea fizică ca prescripție bazată pe dovezi pentru sănătatea mintală; 4. Stilul de viață și alți factori importanți pentru sănătatea mintală; 5. Trauma și impactul asupra corpului, minții și psihicului; 6. Problemele biomecanicii apărute de la această problemă. CE VEI PRIMI? Diploma de participare; Suport în format video.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.