Studenții cer detalii despre cazare

0
28

Universitățile trebuie să anunțe desfășurarea procesului de cazare, condițiile în care va avea loc, numărul de locuri de cazare și numărul de studenți în cameră, solicită Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România. (ANOSR).
ANOSR solicită astfel urgentarea stabilirii modului concret de desfășurare a anului universitar, „pentru ca studenții să se poată pregăti adecvat de începerea anului universitar, pentru respectarea siguranței comunității universitare, cât și pentru accesul echitabil al studenților la educație de calitate”. „Deși ne aflăm la mai puțin de o lună de la începerea anului universitar în toate universită­țile din România, încă nu există un ordin de ministru comun al Ministrului Educației și Ministrului Sănătății, publicat în Monitorul Oficial al României, care să reglementeze modul de desfășurare a activității didactice în mediul universitar.
Criza politică din ultimele zile nu justifică în niciun fel întârzierile existente, cu atât mai mult cu cât reglementările despre care facem referire puteau fi adoptate de Guvern și înainte de 1 septembrie”, precizează ANOSR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.