Percheziție și acțiuni ,,în forță” în urma cărora s-au confiscat aproximativ 19.000 pachete cu țigări

0
23

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei percheziții domiciliare și a unor acțiuni desfășurate la ,,frontieră verde”, aproximativ 19.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 218.600 lei.

Percheziție în Rona de Sus

Joi, 16 septembrie, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, s-a efectuat o percheziție domiciliară în Rona de Sus, la un imobil, în prezența proprietarului, unde au fost descoperite, într-o anexă, 8.218 pachete cu țigări, de proveniență Republica Moldova.
Țigările, în valoare de aproximativ 96.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea unui procuror.

În Sighetu Marmației, autoturism abandonat, plin cu țigări

Miercuri, 15 septembrie, polițiștii de frontieră au identificat pe o stradă din Sighetu Marmației, un autoturism abandonat, înmatriculat în România, în interiorul căruia s-au observat mai multe colete cu țigări.
S-a luat măsura conducerii mijlocului de transport încărcat cu țigări, la sediul instituției, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.460 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 87.300 lei.
În consecință, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

În Brodina

Polițiștii de frontieră din Brodina au descoperit, în apropierea frontierei de stat, mai multe colete care conțineau 1.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 11.700 lei, și alte 2.000 pachete, în valoare de 23.400 lei. Țigările au fost confiscate.
Maramureșean, arestat preventiv pentru contrabandă
Judecătoria Dragomirești a emis joi, 16 septembrie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, față de un cetățean român, domiciliat în județul Maramureș. Acesta a fost depus în arestul IPJ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.