Preșcolarii din 10 grădinițe rămân acasă

0
31

Preșcolarii din 10 grădinițe din județ nu pot începe astăzi, 8 noiembrie, cursurile cu prezență fizică din pricina noilor criterii de deschidere a unităților de învățământ. În aceste grădinițe, procentul de vaccinare a personalului este sub 60%.
Mai mult, conform listei cu procentele de vaccinare în școlile din Maramureș, actualizată vineri de Inspectoratul Școlar Județean, la Grădinița „Ana” din Săpânța niciun angajat nu este vaccinat.
Celelalte grădinițe din județ care rămân închise din cauza ratei de vaccinare sunt: Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Baia Mare (rată de vaccinare de 25%), Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 Baia Mare (50%), Grădinița cu Program Prelungit „Otilia Cazimir” Baia Mare (50%), Grădinița cu Program Prelungit „Step by Step” Baia Mare (56,66%), Grădinița „David” Moisei (50%), Grădinița „Genesis” Săsar (14,28%), Grădinița cu Program Normal „Tudor” Sighet (20%), Grădinița cu Program Prelungit Nr. 12 Sighet (50%), Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Sighet (38%).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.