Flavius Armaș, bronz la Campionatul Mondial din Turcia

0
16

Flavius Armaș, din Fărcașa, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Karate Shotokan organizat la Istanbul, în Turcia, la începutul lunii noiembrie. La competiția de pe malul Bosforului au participat 1.070 de sportivi din peste 30 de țări.
Delegația României, din care au făcut parte și maramureșenii Viorel Duță (antrenor sensei), respectiv Flavius Armaș (sportiv), a fost la înălțime, sportivii noștri obținând 116 medalii și locul patru pe națiuni.
Flavius Armaș a concurat la seniori, categoria +84 kg, reușind să urce pe treapta a treia a podiumului, fiind recompensat cu medalia de bronz. Este un succes deosebit pentru sportivul din Fărcașa care are în palmares performanțe remarcabile atât la competițiile naționale, cât și cele internaționale, cele mai notabile fiind medaliile de bronz din 2019 cucerite la mondiale și europene.
Flavius a început să practice karatele la vârsta de 6 ani, în sala de sport din Fărcașa, sub conducerea antrenorului Viorel Duță, de asemenea născut în Fărcașa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.