Hrană pentru trup și suflet în Maramureșul Voievodal

0
69

Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului prin Sectorul Social-Filantropic și Misionar a derulat, în această lună, proiectul Hrană pentru trup și suflet. Preoții Valeriu-Mircea Vana și Ionuț Dorin Pleș au pregătit și distribuit peste 200 pachete cu hrană care au conținut cozonac de casă cu mac, cozonac feliat, colac și colac dulce, donate de Brutăria Baia Sprie.
În cadrul întâlnirilor cu peste 200 de familii nevoiașe din Maramureșul Voievodal, părinții le-au oferit asistență spirituală, îndrumare duhovnicească, pachetele cu hrană, precum și iconițe sfințite. Spre seară, aceștia au dus alimente și la Punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmației pentru refugiați.
Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului a fost implicată direct din prima zi în acțiunile umanitare destinate refugiaților ucraineni, prin preoți, voluntari și alți binefecători, având o contribuție ziditoare pentru trup și suflet; activitatea voluntară a constat în oferirea de cazare, mâncare, transport precum și asistență spirituală, atât în dreapta, cât și în stânga Tisei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.