Atenție la tulburările de statică vertebrală ale copiilor!

0
16

Una dintre cele mai noi probleme ale copiilor este hiperlordoza cervicală, care apare pentru că aceștia stau mult timp cu ochii pe telefon sau tabletă (De altfel, tulburările de statică vertebrală ale copiilor sunt cele mai importante – și numeroase – în ultimii ani!). Mai simplu spus, este poziția vicioasă în care copilul are gâtul și capul împinse în față.
Deși pare ceva nesemnificativ, specialiștii avertizează că este o afecțiune gravă. Coloana vertebrală are de suferit, la fel și mușchii din regiune. În final, se face compresie pe vasele de sânge ce duc la creier, iar acesta se oxigenează mai greu sau chiar insuficient! Pe lângă asta, și estetic devine o problemă vizibilă și neplăcută.
Părinții care observă asemenea nereguli la copiii lor, adică faptul că poziția coloanei nu este chiar dreaptă, trebuie să ia legătura repede cu un centru serios de terapii, care să aibă specialiști în kinetoterapie, fizioterapie și alte terapii corective și reparatorii.
Infinity Health are atât spațiu deosebit (probabil cea mai frumoasă și spațioasă clinică de recuperare și terapii din Baia Mare) și dotări din cele mai bune, cât și specialiști excelenți și recunoscuți.
Programări se pot face la tel. și WhatsApp 0770142112.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.