CNOPJ Baia Mare, remiză la locul secund

0
55

CNOPJ Baia Mare a scos un rezultat neașteptat de bun pe terenul echipei de pe locul secund, CSU Cluj-Napoca.
Junioarele maramureșence au terminat la egalitate întâlnirea de sâmbătă după-amiază, 31-31, după ce la pauză scorul era favorabil grupării antrenate de Simona Maior Pașca, 15-18.
Oaspetele au făcut o primă repriză fabuloasă, având inițiativa pe tot parcursul ei, diferențele pe tabelă fiind și de șase goluri în favoarea echipei noastre – 4-10 (14). Treptat, clujencele au mai recuperat din handicap și până la pauză distanța s-a redus la jumătate – 15-18. Inițiativa pe tabelă a continuat pentru junioarele de la CNOPJ și în partea secundă, însă echipa cu intenții clare de promovare a egalat în minutul 43 – 23-23. În timpul rămas, combatantele au mers cap la cap, fiecare încercând să-și apropie victoria, dar în cele din urmă gongul final a consfințit remiză, 31-31. Una norocoasă pentru gazde, dacă ținem cont că CSU Cluj a alergat peste 70 la sută din meci după egalare.
• CNOPJ Baia Mare: Neagu (8 intervenții, a apărat și 2 de 7 m), Szakacs (3 intervenții, a apărat și un 7 m) – Lazea 7, Rusneac 5, Boiciuc 5, Romaniuc 3, Groșan 3, Utan 3, Șeulean 2, Al. Pop 1, Turdeanu 1, Brân­dușa 1, Danciu, Stăvariu. Antrenori: Simona Maior Pașca, Claudia Cetățeanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.