Orientariștii maramureșeni, 5 medalii în Ungaria

0
80

Localitatea Mariapocs din Ungaria a găzduit, în 2 octombrie, concursul internațional de orientare Cupa de Toamnă Nyirseg, organizat de CS Honved Botyan și la care au luat parte peste 100 de concurenți.
Din Baia Mare au participat sportivi de la Maratin Rivulus Dominarum și Nord Baia Mare, dar și de la Spria Baia Sprie.
Organizatorii au pregătit 6 trasee: negru 5,5 km și 18 PC, roșu 4,3 km și 14 PC, albastru 3,8 km și 11 PC, verde 3,4 km și 12 PC, galben 2,4 km și 6 PC, portocaliu 3,2 km și 7 PC.
La finalul întrecerilor, sportivii de la MRD au cucerit 3 medalii de aur prin Ioana Pop – traseul roșu, Emanuel Petruș – traseul verde, Cristian Karda – traseul portocaliu. Mircea Pop s-a clasat pe locul IV la traseul roșu, Miron Pop a terminat tot pe patru traseul galben, Otilia Neuschli a încheiat traseul verde pe poziția VI, Maria Pop a obținut locul VII la traseul roșu, iar Melinda Ardelean s-a situat pe locul XIV la traseul negru. Gloria Ardelean, sportivă legitimată tot la MRD, a primit un premiu special pentru cea mai tânără concurentă (4,5 ani), care a parcurs traseul portocaliu ca însoțitor.
Alți trei sportivi de la celelalte două cluburi, Nord Baia Mare și Spria Baia Sprie, au contabilizat următoarele rezultate: Relu Tămaș (Spria Baia Sprie) a încheiat traseul negru pe locul III, Lucas Tămaș (Nord Baia Mare) a ocupat locul IV la traseul albastru, iar Gina Tămaș (Nord Baia Mare) s-a clasat pe locul II la traseul albastru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.