Antrenor secund nou la CSM Sighet, stagiu la Reghin și 8 meciuri amicale

0
372

CSM Sighetu Marmației a reluat pregătirile pentru partea a doua a stagiunii luni, 16 ianuarie, sub coordonarea aceluiași antrenor, Adrian Iencsi. Cu misiunea rămânerii în eșalonul trei, maramureșenii aflându-se în acest moment în grafic, pe poziția 7, cu 14 puncte, când au mai rămas de disputat 3 etape din sezonul regulat, plus meciurile tur-retur din faza de Play-Out.
Până la primul loc retrogradabil, pe care se află satelitul campioanei CFR Cluj, echipa noastră deține un avans de 4 puncte în Seria 10, unul care poate fi remontat de la o etapă la alta, fiecare dintre contracandidate căutând să se întărească în pauza de iarnă pentru a-și îndeplini obiectivul.
La unicul club care reprezintă Maramureșul la nivelul ligii a treia se anunță permutări masive de jucători, nu mai puțin de 8 jucători având pe masă acordurile de reziliere. Astfel, Adrian Iencsi nu va mai miza și în partea secundă a stagiunii pe Cristian Gherasim, Christian Tand, Gheorghe Gondiu, Andrei Ofrim, Ianis Bumbar, plus alți trei jucători aflându-se pe lista nea­gră. E posibil ca la o parte dintre aceștia să nu se renunțe, totul depinzând de transferurile care se vor efectua.
Deocamdată, la CSM Sighet a sosit un singur jucător, atacantul Darius Gherman, venit sub formă de împrumut până la vară de la CS Minaur Baia Mare. Darius va redeveni astfel coleg cu fratele său, Raul, care joacă pe postul de fundaș central, jucător ajuns la Sighet, tot sub formă de împrumut, în vara lui 2022.
Tot la capitolul transferuri îl trecem și pe noul secund solicitat de Adrian Iencsi, fostul jucător Răzvan Lupu, care a evoluat la FCM Baia Mare și CS Minaur.

Cantonament la Reghin și 8 meciuri amicale

Ca orice echipă profesionistă, CSM Sighetu Marmației și-a pus la punct strategia perioadei de pregătire, în care este inclus un cantonament și 8 meciuri amicale. Ședințele de pregătire vor avea loc pe plan local până în 6 februarie, interval în care băieții lui Adrian Iencsi au programate și jocuri test.
În 28 ianuarie va avea un test pe sinteticul din Satu Mare cu “colega” de serie SCM Zalău, apoi în 4 februarie va juca cu echipa de Liga 4 Olimpia Satu Mare. Din 6 februarie, lotul sighetean se deplasează la Reghin, unde va efectua un stagiu de pregătire de 12 zile, până în 18 februarie. Pe lângă antrenamentele fizice și tehnico-tactice, maramureșenii au perfectat și două jocuri amicale, cu Avântul Reghin, în 11 februarie, și Unirea Ungheni, în 15 februarie.
După revenirea acasă, până la primul joc oficial din 2023, CSM Sighet mai are stabilite partide amicale în 22 februarie, cu liderul din S10, Gloria Bistrița, în 24 februarie, cu ocupanta locului secund, CSM Satu Mare, și în 4 martie, cu ACS Târgu Mureș, echipă ce activează în S9.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.