Câinii lăsaţi liberi în Groşi provoacă probleme

0
57

Autoritatea locală din Groşi trage un semnal de alarmă cu privire la problema câinilor care se plimbă liberi pe străzile comunei. Majoritatea dintre ei au stăpâni, dar iresponsabili.
Acest lucru, însă, îi poate costa scump. Primăria le-a pus gând rău şi efectuează verificări.
„În urma sesizărilor cu privire la câinii aflați liberi pe străzi, reprezentanții primăriei și poliției caută soluții privind rezolvarea acestei probleme care creează disconfort și nemulțumiri pentru cetățenii comunității noastre și nu numai.
Prin urmare, s-a început o campanie de verificare, informare și sanc­ționare. Vă aducem la cunoștință că Primăria Groși nu are personal specializat și acreditat pentru colectarea câinilor și nu deține un spațiu autorizat pentru adăpostirea acestora. Adăposturile care există la ora actuală în Maramureș nu mai primesc animale din cauza depășirii capacității.
Rezolvarea acestei probleme se poate face numai cu ajutorul dumneavoastră, respectiv, să depuneți o reclamație scrisă la sediul Poliției Groși, prin care să prezentați locul unde ați identificat câinii sau persoanele care își lasă câinii liberi, pentru ca aceștia să poată fi sancționați”, au explicat reprezentanţii administraţiei locale.
La nivelul Comunei Groși, în ultimii doi ani, s-au realizat campanii de sterilizare a animalelor de companie cu scopul de stopare a înmulțirii necontrolate a acestora, campanii care au fost mediatizate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.