Primăria Sighetu Marmației subvenţionează sterilizarea şi microciparea câinilor

0
30

Administraţia publică Sighetu Marmaţiei anunţă că subvenţionează din bugetul local cheltuielile ocazionate de sterilizarea şi microciparea câinilor cu stăpân ce aparţin rasei comune sau a metişilor acestora, animale aflate în familiile şi gospodăriile individuale ale locuitorilor de pe raza municipiului.
Astfel, orice persoană fizică sau juridică, având domiciliul/sediul pe raza municipiului Sighetu Marmației, care deține unul sau mai mulți câini de rasă comună, cu vârsta de peste 6 luni, poate beneficia de subvenționarea sterilizării și microcipării, în limita sumei alocate de Consiliul local, pe principiul “primul venit, primul servit”.
Solicitantul va depune la Primăria Sighetu Marmației – camera 4, de luni până vineri, în intervalul orar 8 – 12, o cerere tip, precum și o copie după actul de identitate sau certificatul de înregistrare fiscal, după caz.
În termen de 10 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii, Primăria Sighet va elibera Bonul de sterilizare, iar solicitantul va primi toate informațiile cu privire la realizarea procesului de sterilizare/microcipare.
Informații suplimentare se pot obține la tel. 0748197803, 0756866652.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.