Activităţi de Ziua Copilului…

0
68

Făt Frumos cel Mofturos pe Câmpul Tineretului

Azi, 1 Iunie, de la ora 17, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, se va juca spectacolul „Făt Frumos cel Mofturos și un Zmeu întors pe dos”, de Ludmila Doicu, în regia lui Mihai Păun. Făt Frumos cel mofturos, răs­fă­țat, gelos și egoist, împreună cu o prințesă dră­guță, vă oferă un spectacol muzical, amuzant, antrenant și interactiv, care este mult îndrăgit de co­pii. Intrarea este liberă.

Program special la Planetariu

Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare va fi alături de copii și elevi în zilele de 1, 3 și 4 iunie, prin activitățile pe care le propune, fie la sediu, fie în alte locații. La sediul planetariului, ziua de 1 Iunie va fi ocupată, muzeul fiind deschis pentru copii între orele 8 și 16. Copiii vor avea intrare gratuită, iar accesul în cupolă se va face în funcție de ordinea sosirii. Vineri, 2 iunie, dar în zilele de 3 și 4 iunie, activitățile educative se mută la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Baia Mare unde prof. Andrei Avram îi va întâmpina pe copii cu experimente captivante de știință aplicată.

1 Iunie la VIVO!

Azi, 1 Iunie, la centrul comercial VIVO! Baia Mare se va sărbători Ziua Copilului cu jocuri, surprize, ateliere de creație, personaje de poveste și un super show de magie pentru cei mici. Activitățile vor începe la ora 12 și se vor derula conform programului: 12-17 – Arts & Crafts, 14-17 – Parada Personajelor Peter Pan, Tinker Bell, Panda Uriaș, Albă ca Zăpada, 17-18 – Show de magie.
Accesul este gratuit. Toate activitățile se vor desfășura la parter.

Ziua Copilului la Value Centre

La Value Centre vor avea loc o serie de activități dedicate Zilei Copilului. Programul de azi este următorul: 10-12 – Spectacol de Dans; 14 – 16:30 – Activități educative împreună cu Poliția Română; 16 – 16:30 – Parada personajelor de poveste; 15 – 17:30 – Festivalul Tradiții Maramureșene; 15 – 20 – Clown cu baloane; 15 – 20 – Pictură pe față. De asemenea, în intervalul orar 9-21 vă așteaptă întâlnirea cu Lumea Dinozaurilor.

Gratuit la Memorial, de 1 iunie

Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței Anticomuniste din Sighetu Marmației este deschis azi, 1 iunie și luni, 5 iunie. Muzeul este deschis de luni până duminică între orele 9.30-18.30 (intrarea ultimului vizitator – cu 30 de minute înainte de închidere). Azi, 1 iunie, copiii au intrare gratuită la Memorialul Sighet.

Ziua Copilului, în Târgu Lăpuș

În Târgu Lăpuș, Ziua Copilului va fi sărbătorită vineri, 2 iunie, de la ora 12, în parc (str. Țibleșului). Copiii se vor bucura de: pictură pe față, tobogane, plimbare cu trăsura, înghețată și surprize.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.