13 septembrie – Ziua pompierilor din România

0
32

În acest an se împlinesc 175 de ani de la eroicele bătălii din Dealul Spirii. Momentul a fost marcat printr-un ceremonial militar, care s-a desfășurat la sediul ISU Maramureș la care au participat reprezentanți ai Instituției Prefectului, Consiliului Județean, primăriei Baia Mare și primăriilor, unde ISU Maramureș are subunități, șefi și comandanți ai unităților aparținând Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, cadre active și în rezervă ale inspectoratului.
În cadrul ceremoniei, cadrele militare care s-au remarcat pe parcursului anului, îndeplinindu-și cu succes misiunile încredințate, au fost avansate în gradul următor, înainte de termen, iar alte cadre au fost recompensate cu mulțumiri și citări prin ordin de zi pe unitate.
Totodată, ISU Maramureș a oferit diplome de merit membrilor echipajului de prim ajutor care s-a clasat pe locul al doilea la nivel național și au șansa de a participa, în luna octombrie, în insulele Canare, la etapa mondială a Competiției de Descarcerare și Acordare Prim Ajutor Calificat.
Diplome de merit au primit serviciile voluntare și private pentru situații de urgență, pentru activitatea desfășurată în zona de competență.
La finalul ceremoniei, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri ”Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au desfășurat un exercițiu tactic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.