Andreea Cândea a fost convocată, în premieră, la naționala României U15

0
47

Andreea Cândea (14 ani), jucătoarea echipei de Fotbal Feminin Baia Mare, a fost convocată în premieră la naționala României U15. Este o mare performanță având în vedere că acest lucru nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani cu o jucătoare legitimată la un club din Baia Mare.
“Andreea s-a transferat la echipa noastră de la Minerul Baia Mare (antrenor Norbi Kemenes) și a participat deja la un puternic turneu de pregătire organizat pe Stadionul “Viorel Mateianu” în data de 4 septembrie alături de alte 2 echipe, Gloria Bistrița și Daliana Carei – turneu la care a câștigat titlul de Cea mai tehnică jucătoare”, precizează cei de la Fotbal Feminin Baia Mare.
De asemenea, Andreea a debutat în campionatul național U15 în meciul Fotbal Feminin Baia Mare – Unirea Alba Iulia (4-0), reușind să marcheze 3 goluri superbe.
“Ne bucurăm din suflet pentru această convocare la naționala României U15 și suntem încrezători că Andreea Cândea se va impune și la acest nivel. Fotbalul feminin are viitor în Baia Mare și suntem convinși că vor mai apărea și alte talente în lotul echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare”, au mai adăugat reprezentanții FF Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.