După ani de stat în paragină, se redeschide localul „Stejaru” din Țara Chioarului

0
370

Emblematicul restaurant “Stejaru” din Țara Chioarului își redeschide porțile săptămâna aceasta. Asta după ani buni în care a zăcut în paragină.
„Momentul mult așteptat a sosit! Suntem extrem de încântați să vă anunțăm marea deschidere a complexului La Stejaru în data de 23 septembrie 2023, la ora 12.
Vă invităm să vă delectați cu o experiență autentică și specială în ziua deschiderii, cu un meniu ce include delicii culinare inspirate din bucătăria noastră, pregătite cu ingrediente proaspete și de cea mai înaltă calitate, create cu grijă de către bucătarii noștri talentați”, au spus administratorii restaurantului. Vor exista surprize și oferte speciale pentru clienți în ziua deschiderii, au mai anunțat aceștia.
Înainte de ’89, acest local era considerat unul pentru cei cu bani și fițe. Restaurantul, în formă de trunchi de stejar, este amplasat la ieșirea din Satulung spre Șomcuta Mare, la marginea pădurii pe drumul european E58, fiind un loc inedit unde oamenii adorau să iasă în natură, în trecut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.