Tânăr de 18 ani, prins cu metamfetamină în Sighetu Marmației

0
22

• în urma testării cu aparatul Drug Test, rezultatul a ieșit pozitiv •

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au depistat în trafic la volanul unui autoturism un tânăr din Maramureș care deținea asupra lui un pliculeț cu o substanță albă, susceptibilă a fi metamfetamină. În urma testării șoferului cu aparatul Drug Test, rezultatul a ieșit pozitiv.
Săptămâna trecută, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit, în trafic, pentru control pe o stradă din Sighetu Marmației un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 18 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.
“În urma verificărilor specifice efectuate asupra autoturismului și a șoferului, polițiștii de frontieră au descoperit asupra tânărului un pliculeț de tip zip-lock, care conținea un praf de culoare alb-cristalină, posibil metamfetamină.
Persoana în cauză a declarat că substanța este pentru consumul propriu.
În continuare, șoferul maramureșean a fost testat cu aparatul Drug Test de către lucrătorii de poliție din cadrul IPJ Maramureș, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină, ulterior fiind transportat și la spital pentru recoltare de probe biologice”, transmite Poliția de Frontieră Sighetu Marmației.
Drept urmare, pliculețul cu praful alb-cristalin (aproximativ 0,44 grame) susceptibil a fi substanță interzisă, a fost ridicat în vederea expertizării și continuării cercetărilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.