3 ani și 8 luni de închisoare pentru furt

0
35

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare pentru furt calificat. Bărbatul a fost depus în Penitenciar.

Violență în familie

Polițiștii din Ocna Șugatag și Săliștea de Sus au emis două ordine de protecție provizorii.
La fața locului, polițiștii au stabilit că două femei, de 31 și 35 de ani, din Săliștea de Sus și Hărnicești, ar fi fost agresate fizic de către soții lor, în vârstă de 34 și 40 de ani, iar în unul dintre cazuri femeia ar fi fost și amenințată.
În consecință, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii pe numele bărbaților, și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Autorii unui furt din biserică au fost prinși

Urmare activităților de cercetare desfășurate de polițiștii din Baia Sprie, privind comiterea unui furt, în data de 21 octombrie, dintr-o biserică din oraș, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate ca fiind doi tineri, de 16 și 17 ani, din Baia Mare, care au fost reținuți pentru 24 de ore.
O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat.

Un tânăr, dependent de droguri, și-a ucis tatăl în bătaie

Duminică noaptea, un tânăr dependent cronic de droguri și-a ucis tatăl în bătaie. Cel ucis este un fost șef al Direcției Agricole Sibiu, în vârstă de 50 de ani.
Tânărul, de 25 de ani, este cel care a sunat la poliție și, ulterior, la sosirea anchetatorilor, și-a recunoscut fapta. Acesta a spus că și-a lovit în mod repetat tatăl cu pumnii, până când nu a mai mișcat. Crima a avut loc în locuința lor din orașul Sibiu.
Tânărul este cunoscut drept consumator de droguri și are antecedente psihiatrice pentru care nu s-au găsit soluții medicale. În locuință, anchetatorii au găsit și un bilet de externare, din 13 octombrie, de la Spitalul de Psihiatrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.