Frumuseţea cadrelor naturale din Baia Sprie, surprinse în expoziţie

0
101

La sediul Casei de Cultură din Baia Sprie (str. Piața Libertății nr. 1) a avut loc vernisajul expoziției temporare „Medio Monte – spiritul locului în repere identitare”, organizată de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în colaborare cu Primăria Orașului și Asociația „E Ceva Bine” din București.
Expoziţia face parte din proiectul „Drumul binelui – o hartă afectivă a Patrimoniului UNESCO din România”, care are ca scop celebrarea a 10 ani de la declararea Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România printr-un dublu eveniment organizat la Bucureşti (artiști invitați: Dan Leș, Grigore Leșe, Nicolai Tand, Laura Cosoi) și la Baia Sprie. Lucrările de pictură, sculp­tură și grafică incluse în expoziția «Medio Monte – spiritul locului în repere identitare», ilustrează frumusețea cadrelor naturale din Baia Sprie și împrejurimi, precum și relația afectivă dintre oameni, locuri și monumente ca elemente care s-au influențat reciproc de-a lungul timpului.
Expoziția poate fi vizitată până în 14 ianuarie 2024, după următorul program: luni și joi între orele 9 – 18; marți și miercuri între orele 8 – 16; vineri între orele 8 – 14. Accesul vizitatorilor este gratuit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.