Policlinica nr. 2 din Baia Mare intră în reabilitare

0
321

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș, a fost votat proiectul “Modernizare Centru de Recuperare – reparații capitale și amenajări funcționale la Policlinica nr. 2”. Proiectul, în valoare de peste 60 de milioane lei, va fi finanțat prin Programul Operațional Regional.
În Policlinica nr. 2 de pe str. Progresului nr. 17 din Baia Mare, funcționează atât Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, cât și Cabinetul de Planificare Familială care va intra, de asemenea, în reabilitare. Proiectul va fi finanțat prin PNRR.
Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie are în prezent 35 de paturi repartizate pentru recuperare neurologică, ortopedică, bronho-pulmonară și cardiacă, recuperare reumatologică. În cadrul aceleiași secții există și partea de spitalizare de zi, baza de tratament, Centrul de Sănătate Mintală copii, Ambulatoriu integrat copii – neuropsihiatrie, logopedie și psihologie infantilă, Medicina muncii – boli profesionale.
Proiectul prevede reabilitarea integrală a acestei clădiri, creșterea eficienței energetice a imobilului prin instalarea de panouri fotovoltaice și creșterea gradului de ocupare, prin dotarea cu aparatură de specialitate necesară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.