Flykick Baia Mare, locul 18 la CN de înot în bazin scurt

0
24

Flykick Baia Mare a concurat cu cinci sportivi la recentul Campionat Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru cadeți, sportivi în vârstă de 13-14 ani, competiție găzduită în bazinul din Miercurea Ciuc.
Sub îndrumarea antrenorilor Adrian Gherghel, Ștefan Ioan Gherghel și Daniel Taloș, sportivii Vlad Constantinescu (14 ani), David Criste (13 ani), Matei Sabadâș (13 ani), Darius Tecar (13 ani) și Andrei Gherghel (13 ani) au încercat să se claseze pe locuri cât mai remarcabile. De asemenea, la Miercurea Ciuc au fost prezenți și colegii de antrenament ai acestora – Denisa David, Aron Griga și Alesia Andreicuț.
Andrei Gherghel a avut cea mai elocventă clasare, locul 4 la cursa de 400 m liber, precum și locul 5 cu ștafeta 4×50 liber băieți (13 ani), compusă din Andrei Gherghel, Matei Sabadîș, Darius Tecar și Cristian David Criste. Ambele reprezentanții s-au consumat în prima zi.
Andrei Gherghel a obținut un loc onorabil și în a doua zi, locul 4 la proba de 800 m liber.
În a treia zi de competiție și, totodată, ultima din calendarul Campionatului Național de înot în bazin scurt, Andrei Gherghel a terminat pe locul 7 proba 100 m liber, iar ștafeta de 4×50 m mixt, formată din Andrei Gherghel, Cristian David Criste, Darius Tecar și Matei Sabadîș, s-a clasat pe poziția 6.
Reprezentanții Flykick Team Baia Mare menționează că timpii reușiți de toți cei cinci sportivi la Miercurea Ciuc reprezintă “îmbunătățiri considerabile ale performanțelor anterioare”.
62 de cluburi au înscris sportivi în această competiție. Dintre acestea, 43 au avut sportivi clasați în primii 8, punctând astfel în clasamentul cluburilor. Flykick Team Baia Mare a adunat 26 de puncte și s-a clasat pe locul 18 la finalul celor trei zile (cinci reuniuni) de concurs. CSM Baia Mare a acumulat 8 puncte și a ocupat locul 30, iar LPS Baia Mare, cu un punct, s-a situat pe poziția 43.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.