Gabriela Ardusătan şi Andreea Ghiţiu vin cu un dar muzical de suflet

0
174

Tinerele artiste Gabriela Ardusătan şi Andreea Ghiţiu au pus bazele unei colaborări aparte. Şi-au unit talentul şi vocile într-un „cadou muzical realizat cu mult suflet”. Cele două interprete de muzică populară au lansat în această lună, de sărbătoarea Sfântului Nicolae, colindul „Pe un drum bătut de piatră”.
„Această colindă aduce în prim plan povestea sacră a Maicii Domnului și a Nașterii Pruncului Iisus, a dragostei mamelor față de fiii lor. Sperăm ca acest colind să deschidă inimile tuturor celor care vor ca Hristos să se nască în inima lor, precum odinioară s-a născut în pântecele Maicii Sale și, totodată, să aducă liniște și contemplare în această perioadă a sărbătorilor. Să ne amintim de frumusețea simplității și să fim recunoscători pentru fiecare dar al vieții. Să privim în urmă cu recunoștință și cu speranță în viitor. Vă dorim tuturor sărbători cu lumină și căldură sufletească! Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări și împliniri”, a transmis Gabriela Ardusătan.
La rândul său, Andreea Ghiţiu a adăugat: „Sunt extrem de încântată să vă prezint astăzi o surpriză specială de Crăciun – un duet minunat cu talentata și minunata mea colegă, Gabriela Ardusătan! Colaborarea cu Gabriela Ardusătan a fost o experiență uimitoare, iar speranța noastră este că această colindă vă va încânta inimile și va aduce zâmbetul pe buzele voastre în această perioadă specială a anului. Dacă vă place colinda noastră și sunteți entuziasmați/entuziasmate să descoperiți mai multă muzică minunată, nu uitați să vă abonați la canalul meu și să activați notificările, astfel încât să nu ratați nicio noutate. Crăciun fericit și mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie muzicală!”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.