În Maramureș, doar doi directori de nota 10 la instituțiile de cultură

4
2852

Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Maramureș au doar doi directori de nota 10. Cel puțin așa a reieșit în urma evaluării anuale a managementului pentru anul 2022 la instituțiile de cultură ce aparțin de Consiliul Județean. Rezultatele au fost făcute publice pe finalul anului 2023.
Cei opt manageri evaluați au primit note mari la raportul de evaluare și la interviu. Din cei opt directori de instituții de cultură, doar doi au obținut nota maximă. Este vorba despre managerul Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”, Robert Strebeli, și managerul Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” din Baia Mare, Ioan Denuț.
Nici ceilalți manageri nu stau prost la evaluare, având note aproape de 10. Astfel, managerul Muzeului de Științe Astronomice Baia Mare, Ovidiu Ignat, a avut o notă finală de 9,87, dezavantajându-l raportul de activitate care a atras nota 9,73, la interviu fiind notat cu 10. Managerul Ansamblului Folcloric Național Transilvania, Iuliana Dragoș, care a fost criticat anul trecut de conducerea Consiliului Județean pentru modul în care s-a implicat în organizarea evenimentului „Hora la Prislop”, a obținut nota finală: 9,97 (raportul de activitate fiind notat cu 9,93 și interviul cu 10). Managerul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Monica Mare, a obținut 9,74, nota finală (raportul de activitate – 9,52 și interviu – 9,74). Managerul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Viorel Rusu, a obținut 9, 82 (raportul de activitate – 9,73 și interviu – 9,90). Managerul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare, Teodor Ardelean, a fost notat cu 9,75 (raportul de activitate – 9,62 și interviu – 9,75), iar managerul Revistei de Cultură „Nord Literar”, Dana Buzura-Gagniuc a fost notată cu: 9,40 (analiza raportului de activitate – 9,22 și interviu – 9,58).

4 COMENTARII

  1. Serios .. 10? Fără nici un program pentru copii care să învețe despre ce sunt acele muzee? Fără a de analiza numărul de vizitatori care plătesc ? Oare instituțiile conduse au adus destule fonduri și cunoștințe ( know how) orașului pentru că acești manageri sa fie notați cu 10 ? Cate proiecte cu fonduri nerambursabile au atras ?
    Studiați ce fac alte instituții din jurul Maramureșului și după notați ( studiați muzeul din Oradea, biblioteca din Salaj sau Opera din Cluj/ Filarmonica din Oradea….)

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.