Lecție de schi la Recea și Băiuț

0
53

40 de copii de la Școala Gimnazială Recea și de la Școala Gimnazială “Regina Elisabeta” Băiuț vor participa azi, 19 ianuarie, la o lecție de schi la Cavnic susținută de CS TuSport Baia Mare.
Distracția va continua duminică tot pe pârtie în Cavnic, când grupele de copii de la TuSport vor avea parte de o lecție de schi prin diferite jocuri. Luni, în ultima zi de TuSport Snow Day, distracția se mută în Baia Mare pe patinoar. Ați ghicit, pentru o lecție de patinaj.
În fiecare an, în a treia duminică din ianuarie este marcată World Snow Day / Ziua Mondială a Zăpezii. O propunere lansată în 2012 de Federația Internațională de Schi. Încă de la prima edițe, TuSport Baia Mare a adus această sărbătoare și în Maramureș. Sărbătoare care, dedicată celor mici și celor mari deopotrivă, nu este altceva decât o invitație să te bucuri de zăpadă. În acest an, Ziua Mondială a Zăpezii va fi sărbătorită în 21 ianuarie. Va fi a 13-a ediție. Peste 120 de evenimente vor fi organizate în 42 de țări.
Programul TuSport din acest sezon mai cuprinde în 24 și 25 februarie Festivalul “Primul viraj”, înscris în proiectul Snowkidz al Federației Internaționale de Schi. Festivalul propune un concurs și un carnaval pe schiuri, copii și părinți împreună. Iarna continuă la TuSport cu o tabără de pregătire în Austria. Va urma un weekend în familia TuSport, când aproximativ 80 de persoane vor merge la Prislop.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.