12 minute de coșmar!

0
140

CSM Corona Brașov – CS Minaur Baia Mare 28-27 (16-14)

CS Minaur Baia Mare s-a deplasat în etapa 16 din Liga Florilor la CSM Corona Brașov, una dintre contracandidatele noastre în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Din nefericire, întâlnirea de sâmbătă seara nu a avut un final așa cum și-ar fi dorit fetele antrenate de Andrei Popescu și trupa de la poalele Tâmpei a câștigat trei puncte, 28-27 (16-14).

Nesperat, fiindcă la jumătatea reprizei secunde oaspetele au deținut un avans de cinci goluri, minut din care totul s-a năruit.

Prima parte s-a scurs sub o notă evidentă de dominare a brașovencelor, care au condus tot timpul, la un moment dat chiar și la cinci lungimi – 11-6 (17), dar finalul primului act ne-a aparținut și ecartul a fost redus la două goluri – 16-14.

Întoarse de la odihnă, băimărencele au arătat o altă atitudine și o prestație contrară primelor 30 de minute. Aspect confirmat și pe tabelă, perioadă în care Minaur s-a desprins la cinci goluri – 18-23 (45)! Totul a ținut însă jumătate de repriză. Miza și emoțiile jocului și-au spus cuvântul în ceea ce a urmat, jocul elevelor lui Andrei Popescu suferind total. Corona a marcat nu mai puțin de 9 goluri, iar maramureșencele niciunul, rolurile pe tabelă inversându-se – 27-23 (57). Încercăm să mai salvăm ceva din acest meci, dar nu izbutim să luăm niciun punct și Corona Brașov câștigă cu 28-27 și iarăși începem să ne apropiem de zona locurilor care nu ne convine deloc.

Sala ”D.P. Colibași”. • Arbitri: Ionuț Ifrim / Ovidiu Ilisei (Piatra Neamț). Observator FRH: Viorel Dobre (București). • Aruncări de la 7 m: 3-8 (transformate 2-5; au ratat Boiciuc, respectiv Vujovic, L. Popescu, Spugnini). Minute de eliminare: 4-8.

CSM Corona Brașov: Gudelj (13 intervenții, a apărat 2 de 7 m), R. Rădoi (2 intervenții, a apărat un 7 m) – Pletikosic 1, Văcariu, Voica, Dumitrascu,  Gandulfo, Berbece 3, Boiciuc 3 (2 din 7 m), Woller 2, Lasm 2, Moraru, Azenaide 3, Fonseca 2, Lazar 6, Klikovac 6. Antrenori: Elena Ciobotariu, Iulian Stamate, Gică Anton.

CS Minaur Baia Mare: Pandzic (13 intervenții, a apărat un 7 m), Mihiș (4 intervenții) – Vukajlovic 1, Tănasie 1, Kerekes, Vujovic 1, Ianăși 3, Gomes da Costa 2, L. Popescu, Țîrle, Brîndușa, Cazanga, Terciu, Borș 4, Spugnini Santome 12 (5 din 7 m), Pavlovic 3. Antrenori: Andrei Popescu, Daniel Apostu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.