A treia jucătoare de la ACS Fotbal Feminin convocată la națională!

0
70

Începutul de an 2024 vine cu o veste excelentă pentru fotbalul feminin băimărean: tânăra jucătoare Nadia Coreniuc (14 ani) a fost convocată în premieră la naționala României U15!
După ce alte 2 jucătoare au participat anul trecut (2023) la acțiunile echipelor naționale de junioare, Anamaria Samok (U17) și Andreea Cândea (U15), clubul fanion al județului, ACS Fotbal Feminin Baia Mare, trimite și a treia jucătoare la Națională: Nadia Coreniuc (foto, în tricou galben), în vârstă de doar 14 ani, născută la Sighetu Marmației, un adevărat talent la categoria ei de vârstă și care joacă pe postul de mijlocaș. Nadia a fost remarcată de mai mulți antrenori profesioniști în domeniu și, în perioada 8-11 februarie, a făcut pasul cel mare, participând la convocarea de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, acolo unde a avut loc acțiunea de selecție a naționalei României U15 (antrenor principal Ionuț Florea).
Felicitări clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare care a reușit performanța să trimită deja și a 3-a jucătoare la Națională, situație unică în fotbalul din județul Maramureș! Este încă o dovadă a seriozității celor din club, astfel încât se confirmă faptul că fotbalul feminin are viitor în Baia Mare. Sursa: Daniel Pop, președinte ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.