Mai multe străzi din Sighet aflate într-o stare deplorabilă intră în reabilitare

0
73

Câteva străzi din Sighetu Marmației, care necesită reabilitare urgentă, vor intra, curând, într-un proces amplu de modernizare. În prezent, acestea arată ca după bombardament.
„De peste doi ani de zile am susținut demersul locuitorilor de pe strada Bobâlna, Valea Cufundoasă și Câmpu Negru, prin amendamente scrise în vederea demarării procedurilor necesare asfaltării. A fost greu să găsim susținere, de parcă străzile ar avea culoare politică. Acum s-a făcut un pas important pentru locuitorii străzii Bobâlna și îmi doresc ca în cel mai scurt timp să fie demarate lucrările de reabilitare a străzii, sursa de finanțare fiind bugetul local. Din acest moment, nu mai există scuze, dacă lucrările nu se realizează. Consiliul Local și-a făcut treaba.
Indiferent de piedici, voi lupta, voi susține și iniția orice demers și pentru locuitorii străzilor neasfaltate din oraș, și asta pentru că m-am săturat să tot umplem cu pietriș gropile și să risipim banii publici. Surse de finanțare există, mijloace de transport rapide avem, nu trebuie decât voință și implicare pentru a aduce banii prin proiecte în comunitate”, a spus Daniela Onița-Ivașcu, viceprimar Sighetu Marmației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.