5 jucători și-au prelungit contractul cu CS Minaur

0
45

Secția masculină de handbal a CS Minaur își face strategia pentru viitorul sezon vizavi de lotul de jucători, iar primele “transferuri” au fost perfectate.
De fapt, este vorba de înțelegerea cu 5 dintre jucătorii actuali, toți esențiali în angrenajul formației antrenate de Alexandru Sabou: Anderson Mollino da Silva, Milan Kotrc, Tomas Cip, Artem Kozakevych și Viorel Fotache.
Anderson Mollino da Silva – interul dreapta brazilian va face 34 de ani, în 20 mai. Este de trei sezoane la Minaur (cu cel în curs) având 92 de meciuri oficiale în toate competițiile și 265 de goluri marcate.
Milan Kotrc – extremă stânga. Cehul s-a născut în 23 mai 1988 și este un jucător de bază la Minaur în ultimele patru sezoane. A evoluat în 120 de meciuri și a marcat 455 de goluri, în toarte competițiile.
Tomas Cip – extremă dreapta – Cehia – născut în 5 octombrie 1989, a venit în același timp cu Kotrc, astfel că a jucat în patru sezoane pentru Minaur – 108 meciuri și 237 de goluri.
Artem Kozakevych – extremă dreapta, Ucraina, născut pe 2 octombrie 1992. Artem este în al doilea sezon la Minaur, pentru care a jucat 41 de meciuri, reușind 126 de goluri.
Viorel Fotache – apărător, pivot, inter stânga – născut în 15 mai 1989, Viorel este pentru a doua oară la Minaur, după câțiva ani în echipa care juca și în Liga Campionilor. A revenit în Baia Mare acum două sezoane, jucând 57 de meciuri, cu 50 de goluri pentru Minaur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.