Dancelight, medalii și convocare la lotul național

0
30

Primul sezon competițional al anului 2024 a debutat cu cea mai importantă și puternică competiție și anume Campionatul Național al României pe Secțiuni, care a avut loc la Târgu Mureș.
La acest concurs au participat cele mai bune perechi ale României, unde s-a stabilit ierarhia națională, dar și componența loturilor naționale.
Perechea clubului Dancelight Baia Mare, formată din David Soponar și Izabella Bartha, a ajuns din nou în finala Campionatul Național de Standard 12-13 ani și a ocupat locul 4, poziție eligibilă calificării la lotul național al României.
La secțiunea Latino, perechea s-a calificat în semifinale și s-a clasat pe locul 9. David și Izabella fac parte la această categorie din lotul național extins.
Tot la finalul săptămânii trecute s-a desfășurat și “Cupa Mureșului”, unde clubul nostru a fost reprezentat de 3 perechi, care au reușit să urce de 3 ori pe podium.
Edvin Barkoczi (sportiv Galactic) și Emma Pop au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria E 16-35 ani Standard.
Bogdan Gănescu și Ștefania Ardelean au urcat pe a treia treaptă a podiumului la categoria D 12-15 ani și au reușit să se califice în finala competiției Open Basic Standard 12-15 ani, ocupând locul 5.
Pe locul III s-a situat și perechea formată din David Indrecan și Antonia Mare, la categoria E 12-15 ani, rezultat care le dă dreptul să treacă la următoarea clasă valorică, clasa D.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.