În prologul etapei 21 • Știința Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj-Napoca

0
36

Știința Explorări Baia Mare joacă în penultima etapă (21) a sezonului regulat pe teren propriu împotriva Universității Cluj-Napoca. Joi, 7 martie, de la ora 18, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.
Forma excelentă pe care o traversează echipa antrenată de Marius Botea se dorește a fi confirmată și în disputa cu ultima clasată din Divizia A1 la volei masculin. Trei puncte se întrevăd din nou la orizont și, totodată, a patra victorie consecutivă se configurează pentru voleibaliștii băimăreni, care mai au oarecare speranță la ultimul loc de play-off, Știința Explorări având în acest moment două puncte în minus față de SCM Zalău – 24 la 26.
Realist vorbind, sălăjenii au prima șansă la locul 8 și este puțin probabil că vor irosi această oportunitate. Băimărenii mai au de jucat jocul cu Universitatea Cluj (acasă) și campioana Arcada Galați (deplasare), iar SCM Zalău mai are de disputat întâlniri cu Steaua (acasă), Arcada Galați (restanță, acasă) și Universitatea Cluj (deplasare).
Meciul din Sala Polivalentă “Lascăr Pană” va fi arbitrat de Rareș Puni și Cornel Gorban.

Program etapa 21

• Joi, 7 martie: Știința Explorări Baia Mare – Universitatea Cluj-Napoca (ora 18).
• Sâmbătă, 9 martie: Rapid București – CSM Constanța (ora 14); SCM Zalău – Steaua București (ora 16); CSM Corona Brașov – Dinamo București (ora 16.30); Unirea Dej – SCMU Craiova (ora 18).
• Duminică, 10 martie: CSU Universitatea de Vest Timișoara – Arcada Galați (ora 12).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.