Bărbat care întreținea relații sexuale cu minori, descoperit de jandarmi!

0
49

Intuiție de profesioniști

Intuiția feminină a jandarmului Andrada a dus la identificarea și reținerea unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, care de mai mult timp întreținea relații sexuale cu mai mulți băieți minori.

Miercuri seara, în ju­rul orei 20, un echipaj de jandarmi din care făcea parte și Andrada, a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare. La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori, de 13 și 14 ani.
Întrucât bărbatul manifesta un comportament suspect și încerca să evite dialogul, Andrada a intuit că este ceva în neregulă.
În urma controlului corporal, asupra acestuia au fost descoperite două telefoane mobile. Andrada i-a cerut să îi arate conținutul telefoanelor. Atunci a descoperit că mobilul acestuia conținea imagini cu mai mulți bă­ieți minori.
„În acel moment mi-am dat seama că întrebările mele trebuie să fie fer­me, ca să-l pot face pe băr­bat să spună adevărul. Am simțit despre ce este vorba, așa că am dus discuția în direcția dorită, până la momentul în care l-am făcut pe bărbat să recunoască că de mai mult timp întreține relații sexuale cu băieți minori” – a relatat Andrada.
Tot în urma dialogului, bărbatul i-a arătat și tatuajul de pe braț cu numele unuia dintre minorii care îl însoțea, despre care a recunoscut că întreținea relații sexuale de mai mulți ani.
Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedeapsă privativă de libertate.
Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliției, urmând a se continua procedurile care se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.