Liceul „Bogdan-Vodă” Vișeu de Sus, trei clasări pe podium la etapa județeană

0
33

Vișeu de Sus a fost gazda etapei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă. Etapă județeană la care s-au înscris 33 de elevi din întreg județul, la categoriile fete și băieți, gimnaziu și liceu.
Profesorii Liceului Teoretic ,,Bogdan-Vodă” din Vișeu de Sus, Vasile Sechel și Grigore Coman, s-au ocupat de organizarea acestei etape, alături de cei ai Școlii Gimnaziale Româno-Germane și de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Maramureș – inspectorul școlar Simona Cornelia Ardelean și inspector școlar Mihai Mureșan.
Elevii Liceului Teoretic ,,Bogdan-Vodă” din Vișeu de Sus au reprezentat liceul cu cinste, obținând rezultate lăudabile, întărind astfel munca neobosită și antrenamentul continuu. Astfel, Daniel Curtea (profesor, Vasile Sechel) s-a clasat pe locul I, liceu, și s-a calificat la etapa următoare a competiție. Cosmin Tomoiagă (profesor, Vasile Sechel) a încheiat etapa județeană pe locul III, iar Andreea Bersan (profesor, Grigore Coman) a terminat pe locul III, faza liceală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.