Etapa județeană a „Business Plan”

0
33

Etapa județeană a competiției „Business Plan” – 2024, desfășurată la Liceul Teologic Penticostal Baia Mare, a reunit elevi din liceele maramureșene, care studiază prin metoda firmelor de exercițiu.
„Planurile de afaceri ale firmelor de exercițiu înscrise în competiție au fost evaluate de o comisie din care au făcut parte reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, ai mediului academic și ai celui de afaceri din județul Maramureș. Domnul prof. Pop Mihai Cosmin, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, a felicitat elevii participanți și profesorii coordonatori pentru interesul manifestat față de pregătirea profesională prin activitățile specifice firmelor de exercițiu și pentru spiritul antreprenorial demonstrat”, se arată în comunicatul remis de către Inspectoratul Județean Școlar Maramureș.
Familiarizarea elevilor cu activitățile specifice mediului economic real, dezvoltarea de competențe necesare unui întreprinzător dinamic, încurajarea competiției și asumarea de responsabilități sunt beneficii ale elevilor participanți, subliniate de domnul prof. Ioan Gheorghe Bonaț, inspector școlar pentru învățământ profesional și tehnic la ISJ Maramureș, domnul ec. Florentin Tuș – președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și domnul prof. dr. conf. Constantin Cucoșel, de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare și președinte al CECAR Maramureș.
Firma de exercițiu F.E. ROYAL TASTE va reprezenta județul Maramureș la etapa regională a Competiției „Business Plan”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.