În Tăuții-Măgherăuș • Arestat preventiv pentru violență în familie și distrugere

0
50

În baza probatoriului administrat, un bărbat, de 41 de ani, din Tăuții-Măgherăuș, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.
Duminică dimineața, la ora 5.21, polițiștii din Tăuții-Măgherăuș au fost solicitați să intervină la un caz de violență domestică. La fața locului, polițiștii au stabilit că persoana vătămată, o tânără, de 26 de ani, a fost agresată fizic de soțul ei, în vârstă de 41 de ani, care i-a distrus telefonul mobil, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 900 lei.
Polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, iar instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

În Sighetu Marmației • Trei tineri au agresat un bărbat

Duminică seara, în jurul orei 22, polițiștii au fost sesizați că, în fața unui centru comercial, situat pe strada Bogdan Vodă, are loc un scandal.
La fața locului, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat, de 44 de ani, a fost agresat fizic de 3 tineri, cu vârste de 19 și 21 de ani. Bărbatul a fost transportat la spital.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandal în Vișeu de Sus

Polițiștii au fost solicitați să intervină la un scandal, produs la un fast-food, situat pe strada 22 Decembrie.
La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 22 de ani, aflat în timpul programului de lucru, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de către un client, de 27 de ani, după care cei doi au continuat să se îmbrâncească.
Tânărul de 27 de ani a distrus vitrina localului, fiindu-i provocate leziuni la nivelul mâinii stângi, motiv pentru care a fost transportat la spital, fără a rămâne internat.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.