Băimăreanul Cristian Balaj a demisionat de la CFR Cluj

0
48

Agitație mare în sânul fostei campioane CFR Cluj-Napoca după eliminarea rușinoasă din Cupa României, 0-4 împotriva echipei de eșalon secund Corvinul Hunedoara.
Eliminare care a însemnat plecarea antrenorului Adrian Mutu, acesta înaintându-și demisia la o zi după acest eșec. L-a urmat și președintele Cristian Balaj, în cursul aceleiași zile de miercuri băimăreanul depunându-și demisia de onoare.
“Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară (n.r. – marți) am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR în ultimii ani”, a fost mesajul postat de Cristian Balaj pe rețeaua de socializare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.