Minaur, egal la ultima fază a meciului cu Carei

0
125

• CSM Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare: 1-1 (0-0) •

Sâmbătă, 13 aprilie, stadionul “Victoria” din Carei a fost gazda partidei dintre echipa locală și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etapei a III-a din play-out, Liga 3, seria 10. Băimărenii se străduiesc să scoată puncte din fiecare meci pe care îl joacă și așa s-a dorit și în deplasarea de la Carei.
Prima repriză a fost destul de echilibrată, gazdele fiind însă mai aproape de poartă. Din păcate, la finalul primei părți, Răzvan Tincu a fost eliminat de pe teren, astfel că Minaur a fost nevoită să joacă o repriză întreagă cu un om mai puțin. Partea a doua s-a jucat mult mai nervos, arbitrul acordând alte patru cartonașe roșii până la final. Gazdele au deschis scorul și au încercat să-și păstreze avantajul. Au și reușit, dar numai până la ultima fază a jocului, când au marcat în propria poartă.
Stadionul “Victoria” din Carei
Arbitri: Claudiu Gaitin – Alex Gabriel Gherman, Marius Talpoș (toți din Timișoara). Delegat de joc: Marius Cozma (Zalău). Observator pentru arbitri: Gero Szabo (Cluj-Napoca).
CS Minaur: Emanuel Breban – Darius Mureșan, Răzvan Tincu, David Simion, Remus Bratu, Denis Matei (65, Cătălin Ștefănescu), Raul Vitan, Raphael Stănescu (65, Ivan Urvanțev), Tiberiu Serediuc (46, Răzvan Lazăr), Darius Dobrean (46, Andrei Orosz), Paul Batin (70, Adrian Șter).
Rezerve: Balazs Dombradi – Balazs Csiszer, Marius Potcoavă, Darius Gherman
Cartonașe galbene: Barth (52 și 61), Haiduc (69) / Matei (28), Tincu (35 şi 45), Batin (65), D. Simion (71)
Cartonașe roșii: Barth (61 – dublu galben), R. Vaida (72 – bruscare cu Bratu) / Tincu (45 – dublu galben), Bratu (72 – bruscare cu Vaida), Urvanțev (90+3 – fault în situație iminentă de gol)
Echipele clasate pe locurile 5-10 au ajuns în play-out (se joacă tur-retur). Retrogradează ultimele două clasate din play-out-ul fiecărei serii și echipa de pe locul 4 din play-out cu cea mai slabă linie de clasament. În ultima fază se intră cu punctele acumulate în sezonul regulat, dar fără restul liniei de clasament.

Etapa 3 play-out
Sănătatea Cluj-Napoca – Lotus Băile Felix: 3-0
SC Olimpia Satu Mare – Minerul Ocna Dej: 2-1
Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare: 1-1
Etapa 4 play-out: CS Minaur – Minerul Ocna Dej; Băile Felix – SC Olimpia; Victoria – Sănătatea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.