CS Condor, evoluție remarcabilă la Campionatul Mondial

0
26

Evoluție remarcabilă pentru sportivii de la CS Condor la recentele Campionate Mondiale de karate shotokan WSF găzduite în Albena (Bulgaria).
8 sportivi de la secția din Baia Mare și 4 din Fărcașa au urcat pe podiumul acestei competiții, aducându-și totodată o contribuție importantă și la clasarea României pe locul 4 în clasamentul pe medalii.
În Bulgaria sportivii au fost însoțiți de antrenorii Sensei Viorel Duță (centura neagră 7 DAN) și instructor Ioana Herțeg (centura neagră 1 DAN).
Rezultatele sportivilor maramureșeni
• Copii 8-9 ani: Natalia Miholca: aur la kumite individual Shobu Nihon și la kumite echipe (10-11 ani), argint la kumite individual Shobu Ippon și bronz la kumite individual WKF; Andreas Bura: două medalii de bronz la kumite individual WKF și Shobu Ippon; Dragoș Medeșan: trei medalii de bronz la kumite individual WKF, Shobu Nihon și Shobu Ippon; Gabriel Moldovan: locul 4 la kumite individual WKF.
• Copii 10-11 ani: Manuela Miclăuș: trei medalii de bronz la probele de kumite individual (WKF, Shobu Nihon și Shobu Ippon) și aur cu echipa; Klara Körmendy: argint la două probe individuale (Shobu Ippon și Shobu Nihon) și aur cu echipa; Lucas Mărginaș: aur la Shobu Ippon și argint la Shobu Nihon; Alexandru Ciurdaș: locul 4 la WKF.
• Minicadeți (12-13 ani): Nikolett Körmendy: bronz la toate trei probele individuale și la echipe.
• Cadeți (14-15 ani): Andrei Sitar: medalii de argint la Shobu Ippon și Shobu Nihon și aur la kumite echipe; Tudor Blaga: aur la kumite echipe
Seniori (+18 ani); Cătălin Băințan: bronz la kumite individual Shobu Nihon și bronz la kumite echipe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.