18 mai, în Vișeu de Sus • Importanța inteligenței emoționale în lumea de azi – Ediția a II-a –

0
50

Psihologul Angela Kolozsvari ne anunță cu mare bucurie despre a II-a ediție a Conferinței “Importanța inteligenței emoționale în lumea de azi”. Inspectoratul Școlar Maramureș, Primăria Vișeu de Sus, Liceul Borșa, Liceul Teoretic ,,Bogdan-Vodă”, Vișeu de Sus, Cabinet individual de psihologie Angela Kolozsvari, Parohia ortodoxă română Vișeu – Valea Râului, în parteneriat cu Centrul cultural Vișeu de Sus, Protopopiatul Viseu de Sus, Asociația artiștilor plastici ,,Alexandru Șainelic” Maramureș și toate școlile din localitate și-au dat mâna în organizarea unui eveniment complex prin multitudinea de activități.
Conferința are loc sâmbătă, 18 mai, ora 16, la Casa de Cultură din Vișeu de Sus. Cu invitați de marcă: psiholog Niculina Gheorghiță, terapeut și supervizor IMAGO, terapeut bo­wen expert (,,Comunicarea prin conectare”); Zoltan Vereș, expert în inteligența emoțională (,,Ecuația comunicării – cum construiești relații prin stările pe care le ai?”); Ela Balaj, psiholog și psihoterapeut integrativ (,,Fericiți până la adânci bătrâneți, nu e o poveste, e o alegere. Relații conștiente”); părintele protopop Mihai Chira (,,Familia – între spiritualitate și secularizare”); psiholog Ștefana Boga (Empatia în rândul tinerilor: de ce este important să-i ajutăm să o cultive de mici?); drd. Alfred Felner, U.B.B. Cluj-Napoca (,,Mai mult decât… doar știri – Efectele ascunse ale mass-mediei”).
În cadrul evenimentului, pentru că vorbim despre emoții și modul frumos de a le trăi, are loc și tabăra tematică ,,Pictura – emoție și devenire, terapie pentru suflet”. De asemenea, conferința include și un atelier de dezvoltare personală (,,Anxi, prietena mea – Anxietatea ca un dar”), un stand cu cărți ale autorilor invitați la eveniment.
Moderatorii conferinței: psiholog Angela Kolozsvari și Viorica Pârja.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.