Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: „Reîntregim marea familie a Maramureșului!”

1
143

Deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și candidatul formațiunii social-democrate pentru președinția Consiliului Județean, a arătat că în jur de 150.000 de maramureșeni au plecat din județ, în acești 30 de ani, în căutarea unei vieți mai bune pentru ei și pentru copiii lor. Tocmai din acest motiv, un proiect pe care îl propune este acela de a reîntregi marea familie a Maramureșului, de a-i determina pe cei care au plecat să revină aici, acasă.
„Maramureșul este mai mult decât un simplu județ pentru mine – este o chemare, o misiune, un vis împlinit. De ani de zile, proiectul meu de suflet este reîntregirea familiei Maramureșului. În inima acestei misiuni stă convingerea că fiecare comunitate din Maramureș are o importanță vitală, iar pentru mine fiecare sat, fiecare oraș, fiecare colț din acest pământ este la fel de important”, a arătat deputatul Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean.
Demnitarul maramureșean susține că pentru a aduce acasă maramureșenii plecați în alte colțuri ale lumii este nevoie de infrastructură de calitate. Este nevoie de drumuri reabilitate, de școli, de grădinițe, de spitale moderne. Pentru ca cei care revin în Maramureș să se simtă acasă, aceștia trebuie să aibă condiții de trai și de muncă similare cu țările din Vest.
„Este o investiție în viitorul nostru, în viitorul copiilor noștri și în viitorul acestui extraordinar județ. În toți acești ani am fost un partener onest al fiecărui primar și al fiecărei comunități, susținând cu determinare toate proiectele locale de dezvoltare. Siguranța unui trai mai bun și a unei vieți mai bune pentru fiecare locuitor sunt lucrurile esențiale pentru ca maramureșenii să își dorească să trăiască, să lucreze și să își crească copiii aici, acasă. Și în viitorul mandat de președinte al Consiliului Județean voi continua să susțin toate proiectele bune și să fiu alături de administrațiile locale, pentru că reîntregirea Maramureșului este unul dintre obiectivele majore ale viitorului meu mandat. Este timpul să aducem acasă fiecare maramureșean și să dăm viață visului nostru comun: un Maramureș unit, prosper și împlinit. Facem aceste lucruri pentru cei care își trăiesc zi de zi viața în Maramureș și care produc valoare adăugată, pentru cei care își plătesc taxele și impozitele în mod conștiincios și care cinstesc acest tărâm de basm care este Maramureșul”, a concluzionat candidatul PSD Maramureș pentru Consiliul Județean, deputatul Gabriel Zetea.
Comandat de PSD Maramureș,
cod mandatar 21240002,
publicat de SC Graiul Maramureșului SRL.

1 COMENTARIU

  1. MAI MARI MINCINOSI CA PSD,PNL SI UDMRE NU CRED CA SUNT ,ZETEA IN 2016 A PROMIS CA FACE PARC INCUSTRIAL ,DAR NU A FACUT NIMIC ,BOGDAN NICI PE ATAT ASA CA ASTFEL DE MINCINOSI NU AVEM NEVOIE IN BAIA MARE MARAMUREȘ !!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.