Dragi băimăreni, am ajuns azi la finalul unei competiții electorale lungi, intense și presărată cu provocări…

0
55

Am încercat în toată această perioadă să vă fiu alături, să vă prezint proiectele și viziunea mea și a echipei mele pentru Baia Mare. Am încercat să vă informez despre tot ceea ce fac, să vă răspund tuturor întrebărilor și să vă prezint cine sunt eu, Doru Ioan Dăncuș, ca om de administrație, ca politician, dar mai ales ca persoană.
De-a lungul acestor zile am fost mazilit public, atacat din diverse direcții, provocări cărora nu le-am dat curs și nici nu voi începe acum. M-am concentrat în continuare pe ceea ce contează: dumneavoastră, băimărenii și Baia Mare. Am avut în același timp parte de apreciere, susținere și sprijin din partea familiei mele, a fiilor mei Dragoș și Ionuț, cei care îmi dau puterea și energia de a continua pe acest drum, de a deschide un nou capitol pentru Baia Mare. I-am avut alături pe colegii mei, pe prietenii mei și, mai ales, v-am avut alături pe dumneavoastră, băimărenii. Apreciez și sunt recunoscător pentru fiecare strângere de mână, fiecare discuție cu dumneavoastră în stradă sau la biroul meu din Primărie unde v-am primit cu drag pe toți, fiecare zâmbet sincer pe care mi l-ați oferit. Încrederea dumneavoastră, dragi băimăreni, mi-a dat mie încrederea de a continua să lupt pentru lucrurile bune pe care le înfăptuim în Baia Mare.
În aceste 6 luni de când am preluat mandatul de primar interimar, am muncit zi și noapte pentru a rezolva problemele orașului și pentru a îmbunătăți viața comunității. În doar 6 luni am reușit să marchez mai multe momente istorice. Am realizat un buget votat în unanimitate de Consiliul Local și am redus considerabil datoriile Primăriei, am reprezentat cu succes Baia Mare la nivel diplomatic, am luat măsuri concrete pentru a crește nivelul de siguranță în orașul nostru, am realizat obiective de investiții importante și am dat startul lucrărilor la alte astfel de proiecte. Cel mai important este, însă, că am reușit să ating cel mai important obiectiv, acela de a aduce Primăria în fiecare cartier din oraș, de a aduce funcționarii publici cu adevărat în slujba voastră, a cetățenilor. V-am ascultat doleanțele, grijile, sesizările, rugămințile, le-am notat pe toate și, încă de acum 6 luni, le-am luat pe rând și am început să le rezolv.
Pe tot parcursul acestei campanii electorale am continuat să pun oamenii pe lista de priorități, să aleg administrația în detrimentul politicii. Am încercat mereu să iau deciziile corecte, cu riscul de a-mi afecta imaginea. Am prioritizat munca pentru Baia Mare, de la rezolvarea celor mai mici și considerate de unii insignifiante probleme și până la realizarea și punerea în execuție a celor mai mari proiecte, cu impact major în dezvoltarea orașului. Am realizat multe în 6 luni și am început multe altele al căror efect pozitiv se vor vedea în următoarea perioadă. Am demonstrat în 6 luni că și în Baia Mare se poate, că suntem oameni harnici și serioși care pot și își doresc să deschidă un nou capitol în Baia Mare.
Dragi băimăreni, vă cer încă o dată încrederea. Vă cer ca în 9 iunie să îmi încredințați un mandat de 4 ani în care, alături de echipa de profesioniști social-democrați, să creăm din Baia Mare locul pe care ni-l dorim cu toții, pe care să îl numim cu mândrie ACASĂ. Să creăm orașul în care cetățenii să fie în siguranță, în care turismul să funcționeze, în care să avem curățenie. Orașul în care sistemul medical să funcționeze la standarde înalte, în care spitalele să fie modernizate și reabilitate. Orașul în care să avem realizate mari proiecte de infrastructură rutieră, dar în care și fiecare străduță dintre blocuri să fie asfaltată și amenajată. Orașul în care locurile de joacă pentru copii, spațiile verzi și de recreere să se prezinte la standarde europene. Orașul în care locurile de muncă bine plătite și în respect față de angajați să existe peste tot. Orașul în care să existe oportunități reale pentru tineri, să îi aducem îna­poi acasă. Orașul în care cultura, sportul să funcționeze la cel mai înalt nivel, în respect față de cetățeni și față de istoria noastră. Orașul în care pungile de sărăcie, comunitățile marginalizate să nu mai existe, iar cetățenii din toate etniile să fie integrați în societate. Orașul în care copiii noștri să aibă acces la un sistem de în­vă­țământ modern și în care părinții să nu mai trebuiască să suporte cheltuieli din propriul buzunar.
Susținerea pe care mi-ați oferit-o în ultimele luni, susținerea pe care mi-o oferiți acum, îmi dă încrederea de a mă dedica întru totul comunității și orașului nostru. Duminică vă aștept într-un număr cât mai mare la vot, să demonstrăm prin acțiune dragostea pentru Baia Mare, să demon­străm cu toții că ne pasă de comunitatea și viitorul nostru, să deschidem împreună un nou capitol pentru Baia Mare: un capitol în care demonstrăm că SE POATE!

Comandat de PSD Maramureș, cod mandatar 21240002, tipărit de SC Graiul Maramureșului SRL.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.