Lavinia Goste şi-a aniversat ziua de naştere, pe scenă, în Baia Mare

0
2331

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc!”
Aniversarea frumoasei vârste de 40 de ani a găsit-o pe îndrăgita interpretă de folclor, Lavinia Goste, chiar pe scenă. Artista, împreună cu soţul ei, Marius Zorilă, Orchestra Naţională Valahia şi invitaţii lor, artişti de renume din diverse zone ale ţării, au susţinut aseară concertul Autentic Românesc – Din Inimi de români, în Baia Mare.
„Nu pot să vă descriu în cuvinte ce mare bucurie am avut să pot să fiu pe scenă, şi nu oriunde, ci în Maramureşul cel drag, chiar de ziua mea. De mai bine de o lună de zile, şi eu, şi soţul meu, ne-am concentrat toată energia şi ne-am pus tot sufletul în acest concert, care a adus împreună artişti iubiţi de toată România. Ne-am simţit extraordinar la Baia Mare, oamenii au fost absolut senzaţionali, au cântat alături de noi în permanenţă, am făcut poze ȋmpreună la photocornerul superb făcut de talentata Anca Tivadar, am dat și un premiu, pentru cea mai frumoasă ie românească – o vacanţă ȋn Grecia. Am ajuns acasă un pic după miezul nopţii, unde mă aşteptau alte surprize, iar dimineaţa m-au trezit cu tort şi cu o super veste – pornim spre Ţara Oaşului, unde mă aşteaptă o petrecere surpriză! Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc!”, a declarat Lavinia Goste.
Soţul acesteia, violonistul şi dirijorul Orchestrei Naţionale Valahia, Marius Zorilă, a completat: „Anul acesta, ăsta e cadoul meu pentru soţia mea! Împlinirea frumoasei vârste ne-a prins pe scenă, unde ne stă nouă cel mai bine, alături de oameni dragi nouă! Draga mea, îmi doresc să mi te ţină Dumnezeu sănătoasă, de restul mă ocup eu!”, pentru ca mai apoi să continue: „De abia de acum încolo vom începe şi noi să ne gândim la o mini­vacanţă”.
Aurel Tămaș, Veta Biriș, Niculina Stoican, Vasile Coca, Florentina și Petre Giurgi, Diana Cîrlig și Ionuț Bledea, Laura Olteanu și Ionela Toma sunt doar o parte dintre artiş­tii care au acceptat invitaţia Laviniei şi a lui Marius de a le fi alături în spectacolul original care a celebrat folclorul şi a marcat aniversarea zilei de naştere a Laviniei Goste.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.