Poliţişti locali indisciplinaţi din Baia Mare, aflaţi la un pas de a-şi pierde locul de muncă

2
585

Primarul Băii Mari i-a surprins la cafea, la un local, la primele ore ale dimineţii, pe câţiva poliţişti locali. Aceştia erau în timpul orelor de program. Nu a întârziat reacţia alesului băimărean care le-a atras atenţia că în cazul în care nu îşi fac datoria riscă să îşi piardă locul de muncă.
„Cine nu își respectă munca pleacă direct acasă. Nu mai continuăm cu frumosul, nu mai continuăm nici cu alte măsuri în încercarea de a-i face pe unii să muncească. Am avut neplăcuta surpriză să descopăr în timpul unui „rond” prin oraș, nu mai puțin de patru polițiști locali care stăteau pe terasă, la cafea, în timpul programului, asta deși ar fi trebuit să patruleze pedestru. Am epuizat în ultimele luni toate metodele în încercarea de a-i face pe polițiștii locali să devină eficienți, să muncească în slujba băimărenilor. Am dat o dispoziție să folosească mijloacele de transport în comun, nici aceasta nu este respectată. Îmi este cât se poate de clar că unii dintre acești oameni nu au nicio jenă și nu respectă nimic din ce am stabilit. Prin urmare, începând de acum, vom întocmi raport pentru fiecare abatere, oricât de măruntă, iar cine nu este în stare să muncească va pleca acasă”, a spus Doru Dăncuş, edilul municipiului Baia Mare.
În altă ordine de idei, urmează să se desfășoare concursul pentru noul post de director general al Poliției Locale.

2 COMENTARII

  1. Am epuizat în ultimele luni toate metodele în încercarea de a-i face pe polițiștii locali să devină eficienți, să muncească în slujba băimărenilor.

    exista o optiune. concediati-i pe toti si angajati mai multi politisti reali.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.