Colinde şi donaţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
36

Înaintea Sărbătorii Naşterii Domnului, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare este gazda unor momente deosebite, a grupurilor de colindători care treg pragul unităţii medicale pentru a aduce speranţă, bucurie, prin cântece sfinte.

Îmbrăcaţi în straie populare, elevii Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare, îndrumaţi de prof. Adina Teglaş, au creat miercuri, 5 decembrie, o atmosferă de sărbătoare: „În fiecare an încercăm să ne organizăm pentru a ne bucura semenii. Anul acesta, împreună cu elevii din clasele IX-XII am decis să revenim la Spitalul judeţean”- a precizat Adina Teglaş, profesor de religie în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Baia Mare.
Elevii colindători au înţeles cât de important este să fii alături de cei aflaţi în suferinţă: „Ne imaginăm cât de greu tre­buie să le fie copiilor care sunt internaţi în spital în această perioadă”, spune Alexandra Rogojan, elevă în clasa a XII-a la Seminarul Teologic Ortodox.
Personalul angajat şi bolnavii au primit colinda cu emoţie, iar cei mici au fost fericiţi şi cu braţele pline de daruri. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.