Sală de sport în Bârsana – o investiţie de 1 milion de euro

0
48

Un proiect realizat de administrația locală din Bârsana a obținut „undă verde” pentru materializare. Este vorba despre construirea unei săli multifuncționale, moderne, de sport, cu peste 100 de locuri, pentru școlarii comunei și nu numai. Investiția, în cuantum de un milion de euro, este finanțată în totalitate de către Compania Națională de Investiții.

Sala în care elevii comunei își vor desfășura orele de educație fizică va fi amplasată lângă terenul sintetic de fotbal, în curtea școlii.

„Investițiile în comuna Bârsana continuă. Copiii din Bârsana vor avea încă un motiv de bucurie când vorbim despre investițiile în infrastructura din educație. Comuna noastră a furnizat sportului campioni și performanțe de-a lungul timpului, iar acum avem bucuria să vă anunțăm că în comuna noastră se va construi o sală școlară de sport cu 102 locuri. Am întocmit și depus cerere de finanțare pentru comunitatea din Bârsana la Compania Națională de Investiții, în urma căreia am obținut finanțare de peste un milion de euro. Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici și organizarea licitației pentru acest obiectiv de investiții. Destinația construcției va fi următoarea: sală de educație fizică școlară, având următoarele func­țiuni principale (sală de sport, sală de handbal cu 102 locuri), dotată cu vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și destinate circulației; va fi amplasată lângă terenul sintetic de fotbal din curtea școlii Mircea Vulcănescu, care va fi la dispoziția elevilor aparțină­tori acestei școli, iar după program, se vor bucura toți iubitorii de sport, investiția fiind o construcție la standarde europene, benefică pentru comunitatea din Bârsana; acest obiectiv de investiții este doar introducerea pentru proiectele pe care le vom derula în comuna noastră, pentru asigurarea unui sistem de învă­ță­mânt performant și crearea tuturor condițiilor pentru un stil de viață sănătos pentru copiii noștri. Următoarele proiecte în acest domediu le vom anunța în scurt timp”, a explicat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.