Oraşul Cavnic riscă să rămână fără transport local!

0
46

Societatea care prestează servicii de transport public local în orașul Cavnic a anunțat primăria că, aflându-se în dificultăți financiare din cauza pandemiei, nu va mai putea opera curse locale.
„Solicităm ca autoritățile locale să vină în sprijinul nostru cu un plan tehnico-financiar, astfel încât să putem continua activitatea de transport local și în viitor. Menționăm că avem zile în care încasările noastre au fost sub 10 lei! Ne rezervăm dreptul ca prin prezenta înștiințare să suspendăm activitatea până la remedierea situației” – se arată în comunicarea firmei de transport către Primăria Cavnic.
Administrația orașului caută soluții urgente.
„Voi convoca în regim de urgenţă Consiliul Local pentru a prezenta soluţia propusă de Primărie şi agreată de agentul economic pentru reluarea curselor. În cazul în care nu vom găsi o soluţie urgentă, oraşul va rămâne o perioadă fără transport public local. Din discuțiile pe care le-am purtat cu operatorul economic, acesta mi-a promis că o să repună în circulaţie maşina încă 15 zile” – a explicat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.