S-a rostogolit cu maşina de cinci ori

0
467

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a patru persoane s-a produs, sîmbătă seara, pe drumul judeţean dintre localităţile Budeşti şi Sârbi.
Conform martorilor, şoferul unui autoturism Dacia Duster a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a dat de cinci ori peste cap, apoi a aterizat în pîrîul Cosău. Şoferul, cetăţean sîrb, doi pasageri din Budeşti, şi unul din Sârbi, au fost grav răniţi. Cel mai grav este un tînăr de 20 ani, el fiind în comă. Un alt rănit, un minor de 14 ani, stabilit cu părinţii în Spania şi care era în vacanţă la bunici, se afla în autovehicul. Mai multe ambulanţe de la Sighetu Marmaţiei, terapia mobilă intensivă SMURD din Baia Mare şi alte echipaje ale Ambulanţei din Baia Mare au fost la faţa locului. Autovehiculul pur şi simplu s-a făcut praf în urma impactului cu bolovanii din rîu. Victimele abia au fost extrase din maşina distrusă. Traficul rutier a fost blocat.
Neacordarea de prioritate, cauza a două accidente rutiere
În municipiul Baia Mare au avut loc două evenimente rutiere cauzate de neacordarea de prioritate. În urma acestora, două persoane au fost rănite şi au rămas internate în spital.
• Un băimărean de 60 de ani a condus o autoutilitară pe strada Mărgeanului din municipiul Baia Mare. Ajuns la intersecţia cu strada Speranţei, a efectuat un viraj la stînga fără să acorde prioritate unei motociclete şi a intrat în coliziune cu aceasta. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului, un băimărean de 35 de ani, care a fost transportat la spital, unde a rămas internat.
• Tot neacordarea de prioritate a fost cauza generatoare a unui alt accident de circulaţie. O tînără de 28 de ani din localitatea Fânaţe a condus un autoturism pe bulevardul Republicii. La intersecţia cu bulevardul Unirii nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea”, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un motocar. În urma impactului, conducătorul motocarului, un bărbat în vîrstă de 78 de ani, din Satu Nou de Jos, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat şi internat la spital.
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările continuă.
Traversarea neregulamentară poate avea consecinţe dintre cele mai grave
Un sighetean în vîrstă de 79 de ani a traversat prin loc nepermis şi a fost accidentat de un autoturism. El a fost transportat la spital, unde a decedat.
Un sighetean de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Alexandru Ivasiuc din municipiu. El a surprins şi accidentat un bărbat în vîrstă de 79 de ani, din comuna Deseşti, sat Mara, care se afla în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital, unde, în urma complicaţiilor survenite, a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările, urmînd ca la finalizarea lor să propună măsuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.